Bereikbaarheid

Mens Advocaten is gelegen in het centrum van Rotterdam, aan de Posthoornstraat 21. Ons kantoor is gevestigd op de zesde etage in het gebouw “De Gekroonde P”. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is Mens advocaten goed bereikbaar.

Auto

De Posthoornstraat is een zijstraat van de Blaak. Er kan rondom het kantoor tegen betaling (chipknip en bij sommige automaten met creditcard) worden geparkeerd. Aanbevolen wordt om gebruik te maken van parkeergarage “Parking Wijnstraat 78” (3011 TP).
U kunt ook gebruikmaken van parkeergarage “De Boompjes” (Terwenakker 18, 3011 XS te Rotterdam). Vanuit de parkeergarage loopt u richting gebouw “De Maas”. U gaat voor gebouw “De Maas” linksaf de brug over naar de Glashaven. De Glashaven loopt over in de Posthoornstraat.
U kunt ook gebruikmaken van parkeergarage “Beursplein” (Bulgersteyn 5, 3011 AB te Rotterdam). Vanuit de parkeergarage gaat u linksaf (dus niet richting Coolsingel). Aangekomen bij de t-splitsing gaat u rechtsaf (om de Rabobank heen) en wandelt u de Keizerstraat in. Bij de stoplichten aangekomen gaat u rechtdoor. U loopt dan langs het gebouw van de Kamer van Koophandel de Posthoornstraat in.

Trein

Vanuit station Blaak is ons kantoor wandelend te bereiken. Als u vanuit het station rechtsaf slaat loopt u over de Blaak. Ter hoogte van de Rabobank/de Kamer van Koophandel kunt u dan linksaf slaan de Posthoornstraat in.

Metro en tram

Metro station (en tramhalte) Beurs is vlakbij gelegen. Als u vanuit het metrostation de Blaak oploopt en rechtsaf slaat bij de Kamer van Koophandel bent u in de Posthoornstraat.