Onze advocaten

mr Inge Baggerman-Scherpenisse

inge-baggerman-scherpenisseInge Baggerman-Scherpenisse is in 1998 aan de Rijksuniversiteit te Leiden afgestudeerd. Tijdens haar studie heeft zij in Leiden bij de Rechtswinkel gewerkt (op de afdeling personen- en familierecht) en in de Kinderrechtswinkel. Verder heeft zij als waarnemend griffier bij de Rechtbank te ‘s-Gravenhage gewerkt.

Na haar studie is zij in dienst getreden bij een grote rechtsbijstandverzekeraar. Aldaar heeft zij de belangen behartigd van vele letselschadeslachtoffers. Vervolgens is Inge Baggerman-Scherpenisse gaan werken bij een detacheringsbureau voor juristen. Via dat detacheringsbureau heeft zij voor verzekeraars en expertisebureaus gewerkt, waar zij zich verder heeft gespecialiseerd in de afhandeling van personenschade.

Sinds 2002 is zij advocaat. In 2005 heeft Inge Baggerman-Scherpenisse de specialisatie-opleiding “personenschade” aan de Grotius Academie afgerond (cum laude). Zij is lid van de LSA (vereniging voor letselschade advocaten), de ASP (vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade) en  de WAA (Werkgroep Arts en Advocaat).

Zij staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op het volgende rechtsgebied geregistreerd: letselschade (zowel voor civielrechtelijke als voor slachtofferzaken).